Αυτός είναι ο νέος επιθετικός. Ο πολυαναμενόμενος επιθετικός για την ΟΜΟΝΟΙΑ έχει φτάσει και το όνομά του είναι … κενό.

Έχετε επίσης κάνει κλικ εδώ κοιτάζοντας αυτόν τον τίτλο; Είστε ένας από τους πολλούς που έχουν την ανάγκη να είναι οι πρώτοι που θα μάθουν; Κατά τη διάρκεια αυτής της μεταγραφικής περιόδου έχουμε δει τόσα πολλά ονόματα να εμφανίζονται στα πρόσωπα όλων αυτών που τόλμησαν να ονειρευτούν και να κάνουν κλικ, με την ελπίδα αποκαλύψεων του νέου επιθετικού, αμυντικού, εξτρέμ κ.λπ.

Πόσες φορές πρέπει οι οπαδοί της Ομόνοιας να περάσουν από αυτό για να καταλάβουν τελικά ότι η Ομόνοια πουλάει; Πόσα από τα ονόματα που αναφέρονται σε πολυάριθμες ιστοσελίδες έχουν γίνει πραγματικότητα, πόσα έχουν γίνει ελπίδες, πόσα έχουν γίνει επιθυμίες είτε από πόθο είτε από λύπη; Η Ομόνοια δεν υπέγραψε επιθετικό σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο και από επίσημες δηλώσεις η πιθανότητα αυτού είναι ελάχιστη έως μηδενική, ας επικεντρωθούμε στη λέξη επίσημο!!! Όπως λέει ένας φίλος μου, θα το πιστέψω όταν δω το ψεύτικο γρασίδι, τις ψεύτικες μπάλες στο τραπέζι και τον παίκτη με το στυλό στο χέρι, και αυτή είναι η σωστή νοοτροπία για να το αντιμετωπίσουμε.

Εντάξει, η Ομόνοια δεν υπέγραψε τον επιθετικό που οι οπαδοί έχουν χάσει την ψυχική τους υγεία, αλλά είναι αυτό το τέλος του κόσμου; Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια η ομάδα μυρίζει επαγγελματισμό, αφοσίωση, θέληση και πάθος στο πράσινο ορθογώνιο, και αυτό είναι κάτι που οι οπαδοί πρέπει να δώσουν προτεραιότητα. Είμαστε τόσο γρήγοροι στο να ξεχάσουμε τα λάθη του παρελθόντος, καλά δεν πρέπει γιατί το παρελθόν δεν ήταν πολύ καιρό πριν! Πρέπει να δώσουμε στην ομάδα μια καθαρή σελίδα ταυτόχρονα; Ίσως όχι, αλλά ένας συγκεντρωμένος εγκέφαλος στην συνολική εικόνα και μια βαθύτερη ματιά στην ολότητα της ομάδας πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη, ειδικά πριν ανοίξουμε το στόμα μας για να βρέξουμε καταιγίδες και κεραυνούς εναντίον αυτών που τουλάχιστον προσπαθούν.

Βάλτε πίστη σε αυτούς που αποδεικνύουν με πράξεις και όχι σε αυτούς που δεν αποδεικνύουν τίποτα με άρθρα και φήμες και αναφορές και βασικά απλά γράφουν και μιλούν χωρίς καμία επιτυχία στο αποτέλεσμα. Ας το παραδεχτούμε στο τέλος της ημέρας δεν είμαστε σε κακή θέση καθόλου. Και αν έχουν γίνει λάθη, ας ρίξουν την πρώτη πέτρα αυτοί που δεν έχουν κάνει λάθος, είναι ποδόσφαιρο!!!